OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů
Děkuji za vaši návštěvu na mých stránkách, těší mě váš zájem. Beru ochranu vašich
soukromých údajů vážně a chci, abyste se při návštěvě mých internetových stránek cítili
dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro mě důležitou
záležitostí, kterou při mých obchodních procesech beru na zřetel.
Pokud jste mým zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete mi
své osobní údaje. Já zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím,
s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení
o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Jsem Jana Šrůmová se sídlem Labská Stráň 101 407 14
IČ 62783181
a
provozuji webovou stránku
www.ajma.cz. Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou
osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další
zpracovatele, kteří mi budou se zpracováním pomáhat.

Kontaktní údaje
Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mě kontaktovat na tel. čísle
+420 778019105 nebo na e-mail: jana.srumova@seznam.cz

Prohlašuji
Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti
vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy
že:
budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především
oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních
údajů,
umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona
o ochraně osobních údajů a GDPR.
Rozsah osobních údajů a účely zpracování
Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro
naplnění těchto účelů):
Organizace webinářů, poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaše osobní údaje v rozsahu: e-mailová adresa, jméno, příjmení, adresu, telefon nezbytně
potřebujeme k zajištění organizace našich webinářů a poskytnutí přístupu k naším
elektronickým produktům a službám. Pokud si objednáte některý z našich elektronických
produktů a služeb, potřebujeme vaši e-mailovou adresu k účelu plnění smlouvy, abychom
vám mohli vytvořit přístupy do členské sekce.
Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některý produkt či službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje
(fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci
daňových dokladů.

Přímý marketing skrz e-mail
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, jaké stránky na našem webu navštívíte a na co
klikáte v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého
marketingu - zasílání a zobrazování obchodních sdělení. Pokud si objednáte některý z našich
webinářů, PDF souborů, MP3 či video tréninků (ať placených nebo zdarma), vnímáme
oprávněný zájem posílat vám newslettery s tématikou naší činnosti a služeb. Budeme to dělat
maximálně po dobu 10 let od přihlášení.
Pokud zakoupíte některý z našich produktů či služeb jako váženému zákazníkovi vám
budeme zasílat newsletters s tématikou naší činnosti a služeb na základě oprávněného zájmu správce
zasílat po dobu 10 let.
V obou případech se můžete ze zasílání newsletterů kdykoliv odhlásit tlačítkem"odhlásit
se" v patičce každého našeho e-mailu

Přímý marketing skrz Facebook reklamu
Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies
sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít toto info pro remarketing
a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu.
Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět,můžete zobrazování našich reklam zrušit
přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo
změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro
reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno,
kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami
poskytnout.
Pokročilý marketing na základě souhlasu
Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob
nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku. Ten lze
samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.
Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví
delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Předání osobních údajů třetím osobám
K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni
mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.
Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.
Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit
vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování
specializují a jsou v souladu s GDPR.
Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:
Web :
Carrd.co - web
MailerLite - emailingový nástroj
SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Analytické nástroje
Google Analytics - statistiky návštěvnosti webu
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Smartlook.com, s.r.o.
SmartSelling - statistiky návštěvnosti webu
SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Marketing a zákaznická podpora
SmartEmailing - nástroj pro hromadnou rozesílku emailů
SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
Sklik - reklama
Seznam, a.s., Radlická 3294/10, Praha 5, 150 00, Česká republika
Google Adwords - reklama
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
ManyChat - komunikace přes FB messenger
ManyChat, INC.220 Golden Oak Dr, Portola Valley, CA, 94028, United States.
Facebook pixel Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F

Fakturace a účetnictví
FAPI – automatické faktury SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika,DIČ: CZ29210372

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění
a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele
klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Cookies
Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se
na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte a přicházíte-li díky některému z našich affiliate
partnerů. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affilaite a přizpůsobení zobrazení
webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu
vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.
Pokud navštívíte náš web a máte zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímáme
oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu
navštívíte a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci našich Facebookových reklam,
a to po dobu maximálně 1 roku od vaší poslední návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše
reklamy na Facebooku vidět,můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo
na Facebooku, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo
změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy.
Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno,
kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami
poskytnout.
Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů.
Používání cookies můžete na svém počítači zakázat. Více o tom, jak používáme cookies, ale
také, jak můžete sami cookies povolit či zakázat, si přečtěte v našich Zásadách při práci
s cookies.

Koho využíváme pro zpracování cookies?
Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre
Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně
společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými
na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road,
Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook
Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými
na https://www.facebook.com/fulldatause_policy

Zabezpečení a ochrana osobních údajů
Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které
odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme
a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která
zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.
Předání dat mimo Evropskou unii
Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající
úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.
Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého
z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: jana.srumova@seznam.cz

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami
zpracování osobních údajů.
Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké
vaše osobní údaje zpracováváme a proč.
Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné,
máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.
Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše
nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny
údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních
údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro
zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat
stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve
strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale
pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní
údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva
na výmaz potřebujeme 30 dní.
V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené
daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny
takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme
informovat na e-mail.
Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se
svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud
nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat
a případné pochybení napravit. I mistr tesař se někdy utne. Své případné chyby napravujeme
prioritou, upozornitelů si vážíme!
Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník
na základě našeho oprávněného zájmu.
Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou
případech můžete ukončit odběr mých e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém
zaslaném e-mailu.
Mlčenlivost
Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci, spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou
zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o
bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních
údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 1.2.2021
V případě jakékoliv změny našich zásad zpracování osobních údajů, bude nové znění těchto
zásad uvedeno na adrese www. ajma.cz. Podívejte se na tuto stránku v libovolný čas, kdy
chcete vidět aktuální znění našich zásad zpracování osobních údajů.